Поліція розкрила подробиці смерті російського журналіста в Києві

28 серпня 2016, 10:17

При огляді місця події правоохоронці вилучили стріляну гільзу, травматичний пістолет, магазини до нього та передсмертну записку

Начальник відділу комунікації ГУ Нацполіціі в Києві Оксана Блищик підтвердила смерть російського журналіста Олександра Щетиніна.

"Поліція з'ясовує обставини смерті журналіста", – написала Блищик на на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що відповідне повідомлення надійшло в Подільське управління ділянки близько опівночі.

"Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, на балконі виявили чоловіка з вогнепальним пораненням голови. За попередніми висновками судмедексперта, смерть настала в період з 20:00 до 21:30", – повідомила Оксана Блищик.

За її словами, пізніше з'ясувалося, що 54-річний уродженець Російської Федерація кілька років жив у Києві, був директором інтернет-видавництва.

Також повідомляється, що під час огляду місця події правоохоронці вилучили стріляну гільзу, травматичний пістолет, магазини до нього та передсмертну записку. Двері в квартиру були закриті, обстановка в будинку не порушена.

Блищик також повідомила, що відомості про подію було зареєстровано відповідним чином, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України із додатковою правовою кваліфікацією – "самогубство". Поліція встановлює всі обставини цієї трагічної події.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що вночі з 27 на 28 серпня в квартирі на вулиці Костянтинівській був виявлений мертвим журналіст Олександр Щетинін. Зазначалося, що його знайшли друзі.

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти